Portfolio

  Expertise

  Algemene
  Voorwaarden

  Portfolio

  Home

  Xperience automatisering heeft projecten uitgevoerd op een aantal uiteenlopende platformen. Hieronder kunt u daarvan een overzicht vinden.
 

 

Duikcursus.com


 

Duikcursus.com is een initiatief van Xperience Automatisering. Op deze website kunnen duikscholen hun cursus aanbod en opleidingen overzicht plaatsen. Bezoekers van de site kunnen op allerlei manieren naar een duikcursus of duikschool zoeken. Voor de aangesloten scholen is er een admin omgeving waarin alles makkelijk te beheren is.

Platform: Linux, PHP, MySQL, HTML, JavaScript, CSS
Duikcursus.com
 

 

Blinck


 

Blinck is een bedrijf dat allerlei SMS diensten aanbiedt. Een van de nieuwe diensten is SMS2Screen. Hierbij kunnen deelnemers een SMS bericht sturen dat dan uiteindelijk op een TV zender te zien is. Voor Blinck is het backend gedeelte gebouwd dat deze berichten verwerkt, valideert en aan de server bij de TV zender afgeeft.

Platform: Linux, MySQL 4.1, Perl, mod_perl, ASP, XML
Blinck
 

 

Portes


 

Voor welzijnsinstelling Portes in Utrecht is een MS Access database gemaakt voor het verwerken van Uren registratie spreadsheets. Deze database is gekoppeld aan de Sybase database met medewerker en activiteiten informatie. Vanuit Access worden op maat gemaakt Excel sheets ge-emaild naar de medewerkers, of geprint naar de centrale printer.

De database wordt verder gebruikt om bij te houden wie zijn urensheet al heeft ingeleverd.

Platform: MS Access 2000, MS Excel, SMTP, Windows XP, Sybase
<Portes
 

 

Damesbasket.nl


 

Voor damesbasket.nl is een koppeling tot stand gebracht met de uitslagen en statistieken database van de Nederlandse Basketball Bond.

Platform: Linux, PHP, MySQL, Perl, CSS
Damesbasket.nl
 

 

Meavita


 

Voor thuiszorg Meavita in Den Haag is het Meavita Informatie Systeem opgezet. Dit is een MS Access database die gekoppeld is aan de tabellen van PMS. Op maat gemaakte rapporten zijn op te vragen via deze database.

Platform: MS Access 2000, PMS (Sybase), Citrix / Windows 2000
Meavita Informatie Systeem
 

 

Triv / Stichting Soa-AIDS


 

Voor stichting Soa-AIDS nederland is in opdracht van TriV een online test site opgezet. De bezoeker van de site kan door middel van het invullen van een aantal vragen bepalen of het raadzaam is om een SOA en/of HIV test te laten doen bij een GGD.

Platform: Linux, PHP, MySQL, HTML, JavaScript, CSS
Soa Test
 

 

Jaap Voets


 

Voor eigen gebruik heb ik een site opgezet om mijn onder water foto's te tonen aan iedereen die daarin geinteresseerd is.

Platform: Linux, PHP, HTML, JavaScript, CSS
Jaap Voets - Onder water fotografie
 

 

Xperience


 

In eigen beheer is een applicatie gemaakt om portefeuilles van Aegon Index aandelen te beheren. Om inzichtelijk te maken wat de huidige waarde van de aandelen is, of er winst / verlies is gemaakt op aan en verkopen zijn er diverse schermen gebouwd. Verder haalt een robot iedere dag de koersen op en stuurt een waardeoverzicht per email naar gebruikers die zich daarvoor aangemeld hebben.

Platform: Linux, PHP, MySQL, XML
AEGON / Parq Portefeuille
 

 

TriV / Stichting SOA-Aids


 

Voor TriV is er voor de Stichting SOA-Aids Nederland meegewerkt aan een SMS en Email applicatie voor GGD's. Via deze applicatie kunnen medewerkers van een GGD SMS en Email berichten versturen aan personen in risico groepen die zichzelf via de site opgegeven hebben, of die door de medewerkers zijn benaderd en ingevoerd.

Platform: Linux, PHP, MySQL, XML
SMS applicatie
 

 

IMC


 

IMC is onderdeel van Sansyl, een uitgever van erotische bladen, websites enz...
Er is aan diverse websites gewerkt, waaronder het opzetten van een banner verkoop systeem voor Askjolene , een zoekmachine voor erotische websites.

Platform: Linux, PHP, MySQL, CSS
Sales @ Askjolene
 

 

Golfclub Zeegersloot


 

Voor Golfclub Zeegersloot is een klein beheersysteem geschreven om de startlijsten en uitslagen van wedstrijden op het web te kunnen publiceren. Vanuit de wedstrijdcomputer van de club worden tekstbestanden geupload, geparst en omgezet naar data in tabellen om makkelijk en flexibel uit te kunne rapporteren.

Daarnaast is er in een 2e fase een online reserverings-systeem voor de leden van de golfclub geschreven.

Platform: Linux, PHP, MySQL, CSS
GC Zeegersloot
 

 

AT&T


 

AT&T verhuurt netwerkdiensten aan bedrijven met wereldwijde vestigingen. Deze vestigingen worden door middel van VPN's aan elkaar geknoopt. Over de geleverde verbinding worden Service Level Agreements afgesloten die pro-actief gemonitord worden. Voor de rapportage over deze metingen is een intra- en exranet website ontwikkeld waarop allerhande informatie is terug te vinden.

Er wordt ondermeer gerapporteerd over Frame Relay, Class of Service IP, Voice over IP en nog veel meer. Metingen uit diverse bronnen worden gecombineerd tot een rapportage platform. LDAP wordt gebruikt als gebruikersdatabase.

Platform: AIX 4.3, DB2 UDB (5.2,7.2,8.1), Perl, C, JavaScript, LDAP, Apache, mod_perl, mod_auth_ldap
AT&T
 

 

Stichting Ouderen Vervoer Oost


 

Stichting Ouderenvervoer Oost (SOVO) vervoert ouderen van en naar verzorgingstehuizen, dokters, sociale gebeurtenissen enz... Om deze ritten te plannen en beheren was er een foxpro applicatie onder DOS in gebruik. Met het oog op een fusie waarbij meerdere medewerkers zich met de planning moesten gaan bezighouden werd besloten om een nieuw multi-user systeem te laten ontwikkelen. In MS Access 2000 is daarvoor de Seniorenbus applicatie ontwikkeld.

Platform: MS Access 2000, Windows 2000, VBA
Stichting Ouderen Vervoer Oost
 

 

Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk werk Rivierenland


 

Voor stichting thuiszorg rivierenland is een nieuw systeem ontwikkeld om reiskosten te beheren. Declaraties werden voorheen met de hand uitgerekend en rechtstreeks in het loonverwerkingspakket ingevoerd. In de nieuwe database worden de declaraties tot op detail niveau ingevoerd. Het systeem berekend de totalen op diverse grootboekcomponenten en exporteert deze naar het loonverwerkingspakket. Daarnaast is er een aantal management rapporten ontwikkeld om het declaratie gedrag te kunnen

Platform: MS Access 2002, Windows XP, VBA
Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk Werk Rivierenland
 

 

Amstellanden


 

Voor zorgverlener Amstellanden is een database opgezet om hun Personenalarmering product te kunnen beheren. Tot dan toe werd er in een spreadsheet alles bijgehouden, maar met 1400 klanten werd dat een onbeheersbaar systeem. De PersonenAlarmering database bevat functionaliteit om klanten, producten en abonnementen te beheren en om hieruit te kunnen factureren.

Platform: MS Access 2000, Windows 2000, VBA
Amstellanden
 

 

FreedivingSpots.net


 

Als bijdrage aan de wereldwijde Freediving community heeft Xperience aan website opgezet waarmee iedereen geschikte stekken voor het freediven kan vinden en toevoegen.
Om de site zo toegankelijk mogelijk te maken is deze met GNU gettext gelocaliseerd in 8 talen.

Platform: Linux, PHP4, MySQL, gettext
Freedivingspots.net
 

 

TriV Internet Solutions


 

Om de contracten met klanten te kunnen beheren is er voor Triv Internet Solutions een Access database ontwikkeld. Hierin worden gegevens opgesalgen over startdatum en looptijd van contracten zodat deze tijdig verlengd kunnen worden.

Platform: MS Access 97, Windows NT4, VBA
TriV
 

 

Rayon West NBB


 

Voor Rayon West van de Nederlandse Basketball Bond is een website opgezet waar alle leden van de Bond de uitslagen en standen van hun competities kunnen terugvinden. Verder is het mogelijk via deze database persoonlijke scouting in te voeren.
In de loop van de tijd zijn aantrekkelijke extra features toegevoegd. Zo is het mogelijk per SMS en email uitslagen door te geven aan robots die deze uitslagen in de database stoppen, export naar Excel is mogelijk, het abonneren op wekelijkse uitslagen emails en nog veel meer.
Eind 2003 is gestart met implementatie van het Typo3 CMS.

Platform: Linux, Perl, MySQL, PHP, SMS server tools, SendMail, Typo3
Rayon West NBB
 

 

Van Den Biggelaar


 

Van den Biggelaar heeft een Access 2000 database opgezet om snel bestekken en projecten terug te kunnen vinden in het (papieren) archief. Om een uitgebreider type project te kunnen archiveren moest deze database uitgebreid worden.

Platform: MS Access 2000, Windows 2000, VBA
van den Biggelaar
 

 

debasketballsitevannederland.nl


 

Voor de website 'debasketballsitevannederland.nl' heeft Xperience de database ontworpen en geprogrammeerd waarmee de uitslagen en standen getoond worden.
De webmasters van deze site deden dat in het begin met de hand, via een onderhoudsscherm gaat het verwerken van uitslagen en tonen van standen nu veel gemakkelijker en sneller.

Platform: Linux, MySQL, PHP
Basketballsitevannederland.nl
 

 

DiveLog


 

Omdat de standaard rapportage uit Suunto Duikcomputers niet alles bood wat er uit de meetgegevens te halen was, heeft Xperience aan eigen MS Access Database geschreven die een aantal rapporten toevoegt aan Suunto Dive Manager.
Deze rapporten gaan met name over series van freedive duiken.

Platform: MS Access 2000, VBA
Basketballsitevannederland.nl